O curte din Tinăud inundată în urma ploilor torențiale

2053
curte din Tinăud inundată
Foto ©️ AlesdOnline

O gospodărie din Tinăud a fost inundată, duminică la prânz, în urma ploilor torențiale, iar străzile s-au transformat în mici pâraie. Curtea a fost inundată prin instalația de canalizare care a refulat.

În urma ploilor torențiale, pompierii militari aleșdeni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei dintr-o curte, în localitatea Tinăud.

Și în orașul Aleșd, ploaia torențială a făcut ca străzile să devină mici pâraie, canalizarea pluvială nefăcând față.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare cod galben de ploi torențiale pentru județul Bihor.

“De la ora 10:00 până la ora 23:00, în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Olteniei și local în Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp”, transmit meteorologii.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.