O basculantă încărcată cu asfalt s-a răsturnat pe DN1 H, în localitatea Peştiş

2296

O basculantă încărcată cu asfalt s-a răsturnat, marţi la prânz în localitatea bihoreană Peştis.

La faţa locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul stației Aleșd cu o autospecială de stingere, pentru supravegherea zonei şi asigurarea măsurilor de protecţie anti incendiu și o ambulanţă de tip B2 (paramedici).

“Şoferul autovehiculului a fost evaluat şi asistat de echipajul de prim-ajutor, acesta fiind transportat ulterior la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, cu contuzii şi plăgi”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

“Apelul 112 a intrat la ora 12.01. Accidentul rutier s-a produs pe DN1 H, în localitatea Peştiş, este implicat un singur autovehicul, o basculantă care s-ar fi răsturnat pe asfalt, iar traficul rutier nu a fost blocat”, a  precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri continuă ancheta pentru a stabili împrejurările evenimentului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.