O asociatie din Alesd, castigatoare la ,,Gala ONG”

1036
Csabi Ficut
Csabi Ficut
 

Direcția de Dezvoltare si Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Județean Bihor in data de 19 decembrie la Muzeul Ţării Crişurilor a organizat a II-a ediție ,,Gala ONG” unde au fost premiate cele mai reuşite proiecte ale societații civile bihorene!

In acest an au fost depuse 200 de programe de finanțare din care 172 proiecte au fost eligibile.
Bihorenii au votat pentru 11 categorii, iar la categoria ,,Cel mai bun Cantonament” a fost anunțat căştigător Asociatia Athletic C.S. United Bihor din Alesd, cu proiectul ,,Tabără de Dezvoltare pentru fotbalul feminin”. Coordonatorul proiectului este si presedintele clubului!

Asociația A.C.S.United Bihor cu sediul in Aleşd, de 5 ani reprezintă fotbalul feminin al județului nostru la nivel național, actualmente evoluând in liga a 2 – a in Campionatul National organizat de F.R.F., precum si echipele de junioare U15 si U13.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.