1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Noul aparat radar al Poliției Aleșd a intrat în acțiune

Marți, 22 august în jurul orei 10:27 pe raza localității Topa de Criș a fost depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Săndulești, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/ora, viteză înregistrată cu aparatul radar mobil laser (pistolul radar), efectuând totodată o depășire neregulamentară pe linia continuă.

- Publicitate -

Tot pe raza localității bihorene Topa de Criș a fost depistat în aceeași zi în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Rîșca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată cu pistolul radar.

“Conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul Alina Dinu.

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic în ultimele 24 de ore de polițiștii rutieri și de ordine publică bihoreni au fost aplicate 161 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 63.470 lei, 112 dintre acestea fiind aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost sancționați 21 de bicicliști, 20 de participanți la trafic care nu purtau centura de siguranță, două depăşiri neregulamentare, iar șase sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. Totodată, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, au fost constatate patru infracţiuni şi patru tamponări, a mai precizat Dinu.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI