Nou accident în insulele de calmare pe DN1: Un şofer a luat în plin o alveolă, în Tinăud, şi a rupt un indicator rutier

1144
Accident în insulele de calmare Tinăud
Foto © AlesdOnline

Sâmbătă, 13 aprilie, la ora 03.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 25 de ani, din localitatea Negrilești, județul Bistrița – Năsăud, în timp ce conducea, pe direcția Oradea – Cluj, un ansamblu format dintr-un autoturism cu care tracta o remorcă, la efectuarea manevrei de ocolire a insulei de calmare situată în zona mediană, a pierdut controlul asupra direcției și a acroșat frontal bordura din beton de la insula de calmare și indicatorul rutier.

În urma accidentului rutier, o femeie de 31 de ani, din comuna Vat, județul Cluj, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.