Notarul Silviu Dehelean, pentru prima dată în Parlament

510

Silviu Dehelean, notar de meserie cunoscut in Alesd unde a profesat o buna perioada de timp , intră pentru prima dată în Parlament sub sigla USR, a declarat „Mă bucur desigur, dar ştiu că avem foarte mult de muncă şi că avem mult de construit şi aici, în filiala bihoreană. La nivel central, va trebui să găsim o modalitate să facem opoziţie constructivă în parlament „.

 

Lista candidaţilor din Bihor la Senat: sunt Cornel Popa (PNL), Florian Bodog, (PSD) şi Cseke Attila (UDMR).

Lista reprezentanților din Bihor la Camera Deputaţilor: Găvrilă Ghilea (PNL), Florica Cherecheş (PNL), Gheorghe Bogdan (PSD), Adelina Coste (PSD), Ioan-Sorin Roman (PSD), Szabo Odon (UDMR), Biro Rozalia (UDMR).

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.