Noi modalităţi de plată ale facturii la apă, canal și salubritate pentru clienții SALUBRI ALEȘD

302

SC Salubri SA informează clienții săi despre modalități simple, rapide și comode de plată a facturilor, potrivite nevoilor tuturor abonaților. În paralel cu folosirea ghișeului propriu, societatea de salubrizare din oraș își diversifică modalitățile prin care încasează facturi prin externalizarea acestui serviciu către:


1. POSTA ROMANA atât la Oficiile postale cât și la factorii poștali
.

„Tot ce trebuie sa faceți este sa prezentați Factura SALUBRI la Oficiul poștal pentru scanare sau factorului postal (pentru cod de bare). Dovada achitării facturii va fi emisa de către angajatul oficiului postal sau de către factorul postal prin eliberarea unei chitanțe. Se va achita doar contravaloarea facturii – fără alte costuri pentru clienți”, se arată în comunicatul remis de companie.

Link catre locatorul aflat pe site este https://www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html, unde puteti identifica cel mai apropiat oficiu postal.

2. Începand cu data de 26.11.2021 se pot plati facturile emise de SC SALUBRI in magazinele partenere PayPoint, sigur si rapid!

Link-ul catre locatorul aflat pe site este https://paypoint.ro/locatii Aici beneficiarii pot identifica cel mai apropiat partener PayPoint.

3. Incepand cu data de 17.12.2021 se pot plati facturile emise de SC SALUBRI și prin rețeaua un-doi (centru de plati).

Link catre locatorul aflat pe site este https://un-doi.ro/magazine. Aici beneficiarii pot identifica cel mai apropiat partener UN-DOI (centru plati).

Vă reamintim că, facturile SALUBRI pot fi achitate on-line accesând site-ul societății rubrica PLATA ONLINE și la casieria societății din Alesd, str. Lalelelor, nr.2 de luni pana vineri în intervalul orar 8:00 – 16:00.

De asemene, platile pot fi facute si prin viramente prin urmatoarele conturi bancare:

  • BANCA BCR Alesd contul: RO92RNCB0033021957710001
  • BANCA BRD Alesd contul: RO91BRDE050SV29059850500
  • BANCA TRANSILVANIA contul: RO23BTRL00501202A23644XX
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.