NOI MODALITATI DE PLATĂ A FACTURILOR EMISE DE SALUBRI ALEȘD

1070

SALUBRI SA informează că extinde modalitățile de plată a facturilor de utilități prestate: apă-canal și salubritate prin:


1. POSTA ROMANA atât la Oficiile postale cât și la factorii poștali. Tot ce trebuie sa faceți este să prezentați Factura SALUBRI la Oficiul poștal pentru scanare sau factorului postal (pentru cod de bare).
Dovada achitării facturii va fi emisa de către angajatul oficiului postal sau de către factorul postal prin eliberarea unei chitanțe. Se va achita doar contravaloarea facturii – fără alte costuri pentru clienți.

2. În curând achitarea facturilor emise de SALUBRI se vor putea realiza și prin rețeaua magazinelor LaDoiPasi și prin rețeaua Pay Point.

3. Va reamintim ca în prezent facturile SALUBRI SA pot fi achitate on-line accesând site-ul societății rubrica PLATA ONLINE și la casieria societății din Alesd, str.Lalelelor, nr.2 de luni pana vineri în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.