Ninge în Aleșd în … aprilie! (video)

748
Ninge în Aleșd în … aprilie
Foto ©️ AlesdOnline

O zi plină de surprize pentru majoritatea bihorenilor. În mai multe localități din județ a fulguit, deși a fost soare, iar în Aleșd a nins puternic pentru o perioadă scurtă de timp.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri o avertizare meteo pentru vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol.

Avertizarea este în vigoare în intervalul 07 aprilie, ora 15:00 – 10 aprilie, ora 10:00.

„În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul și în centrul țării și în dealurile sudice. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol”, transmite meteorologii ANM.

În aceasteă perioadă se vor înregistra și ninsori, în specila la deal și munte. „Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) și în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menționat, în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada”, informează ANM.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.