Motociclist rănit într-un accident rutier în Pădurea Neagră. A intervenit elicopterul SMURD

2603

Un motociclist a fost rănit sâmbătă în urma unei autoaccidentări produse pe un drum judeţean, în localitatea Pădurea Neagră.

“Evenimentul rutier a fost anunţat prin 112 la ora 15.24. Din primele informaţii, conducătorul unei motociclete ar fi pierdut controlul motocicletei şi ar fi lovit un parapet. În urma evenimentului rutier conducătorul a fost rănit şi transportat la spital cu elicopterul”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit martorilor victima era conștientă când a fost preluată de medici fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor, pentru investigații.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.