Motociclist din Pădurea Neagră mort în Ungaria

2987
Foto © nyugat.hu

Bărbatul din Pădurea Neagră a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, vineri, în vestul Ungariei, pe şoseaua care leagă localităţile Sarvar şi Kald din judeţul Vas.

 

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă. Bihoreanul, Salanki Miklos, 46 ani, din Pădurea Neagră, un biker cu vechime şi experienţă după cum spun apropiaţii săi, se îndrepta spre Sarvar când, din motive neelucidate încă, a pierdut controlul motocicletei, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz cu remorcă, al cărui şofer conducea regulamentar.

Sursa: eBihoreanul

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.