Mesajul primarului Ioan Todoca cu ocazia Zilei Naționale a României

1029
Ioan Todoca
Foto ©️ ebihoreanul.ro

Ziua Națională a României se desfășoară diferit în acest an, din cazua epidemiei de coronavirus. Cu acest prilej, primarul Orașului Aleșd, Ioan Todoca, transmite un mesaj aleșdenilor.

“Ziua Națională a României o vom marca altfel anul acesta, din păcate, nu vom avea paradă militară în orașul Aleșd, însă puteam demonstra patriotismul contribuind la efortul național de stopare a răspândirii virusului. Prin urmare, rămânem acasă, iar dacă trebuie să ieșim, purtăm mască! În calitate de Primar, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru efortul pe care îl depuneți în fiecare zi pentru prestigiul orașului nostru, pentru implicarea în viața orașului, în dezvoltarea lui: preoţi, demnitari, profesori, cadre medicale, polițiști, funcționari publici, oameni de afaceri și tuturor aleșdenilor.

Urez tuturor aleșdenilor “La mulți ani!” de Ziua Națională”, Dumnezeu să ocrotească România și orașul nostru!, a precizat Primarul Orașului Aleșd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.