Mesaj de mulțumire pentru medici din Aleșd

5133
Angelo Piva
Angelo Piva

Un italian care locuiește în Aleșd, Angelo Piva, a transmis pe adresa redacției AlesdOnline, un mesaj de mulțumire adresat medicilor Leț Florin și Răzvan Vicas din cadrul Spitalului Orășenesc din Aleșd, după ce, spune aceasta, medicii s-au descurcat exemplar în cazul unei probleme medicale pe care a avut-o.

 

Azi vreau să mulțumesc conducerii și angajaților Spitalului din Aleșd, domnului director Creț Florin, medicilor Leț Florin și Răzvan Vicas de profesionalismul, priceperea și seriozitatea de care au dat dovadă privind operația pe care mi-au făcut-o, de asemenea mulțumesc asistentelor care cu același profesionalism și suflet au avut grijă de mine. Deși sunt de altă naționalitate, m-au tratat cu mult suflet și afecțiune ca pe un frate.

Vă doresc putere de muncă în continuare, multă sănătate vouă și familiilor voastre, fiți binecuvântați„.

Cu stima,

Angelo Piva.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.