Material lemnos fără documente legale, confiscat de polițiști la Pestis și Cuieșd

1297
căruță - lemne
Foto caracter ilustrativ
 

Vineri, 15 septembrie a.c., la ora 14.50, pe D.N. 1H, în localitatea Peștiș, polițiști din cadrul Poliției Orașului Aleșd au depistat în trafic doi bărbați din comuna Măgești, ambii de 38 de ani, în timp ce transportau cu o căruță 4 metri cubi de material lemnos, speciile gorun și fag, fără documente legale.

De asemenea, duminică, 17 septembrie la ora 14.11, pe un drum forestier din apropierea localității Cuieșd, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Aleșd au depistat doi tineri de 23 și 20 de ani, ambii din Tileagd în timp ce transportau cu căruțele 2 metri steri de lemne de foc, speciile carpen și fag, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancționaţi contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.