Marți, 1 iunie, pompierii aleșdeni îi așteaptă pe copii la sediul unității

500

Marți, 1 iunie, pompierii militari bihoreni vor deschide porţile subunităţilor din întreg județul, pregătind pentru sărbătoriţii zilei, o serie de activităţi plăcute şi interactive, menite a le aduce zâmbetul pe buze și a – i învăţa într-un mod agreabil, să – şi protejeze viaţa şi bunurile.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în data de 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor va organiza, pentru toți copiii din județ: “Ziua Porților Deschise”, atât la sediul unității, situat pe strada Avram Iancu, nr.9, Oradea, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul 2 de Pompieri Oradea- strada Aluminei, nr. 57, Stația de Pompieri Aleșd, Garda de Intervenție 1 Mai, Detașamentul Marghita, Stația de Pompieri Săcuieni, Staţia de Pompieri Valea lui Mihai, Garda de Intervenție Sălard, Detașamentul Salonta, Secția de Pompieri Beiuș și Stația de Pompieri Ștei).

În cadrul “Zilei Porților Deschise” organizată la cele 12 subunități de pompieri din județ, cei mici și cei mari deopotrivă, vor asista la desfășurarea exercițiilor demonstrative specifice (stingere a incendiilor, salvare de la înălțime, echipare contracronometru, acordare prim ajutor calificat etc.), la prezentarea tehnicii și mijloacelor de intervenție, precum și la sesiuni de informare preventivă, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente,  pompieri militari, prin exersarea refulării apei la țintă.  

De asemenea, nu vor lipsi jocurile și concursurile special organizate pentru sărbătoriții zilei, care, la final, vor primi diplome și materiale informative specifice.

Activitățile aferente Zilei Porților Deschise se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2.

Pompierii militari bihoreni le urează tuturor copiilor, un călduros LA MULȚI ANI!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.