Manyura Milan candidatul slovacilor din Aleșd pentru Consiliul Local

1664
Manyura Milan
Manyura Milan

Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România (U.D.S.C.R) – Organizațiile Locale Aleșd, Peștiș și Pădurea Neagră au reușit depunerea cu succes a listei de candidați pentru funcția de consilieri a Orașului Aleșd pentru alegerile din 27 septembrie 2020.

“Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit prin acordarea semnăturilor pe lista de susținători a candidaților”, spune președintele organizației locale din Aleșd, Fora Adrian.

Candidații U.D.S.C.R. a celor trei organizații locale sunt:

  1. Manyura Milan
  2. Hoșco Gheorghe
  3. Semelbauer Maria

“Avem convingerea că la alegerile locale din 27 septembrie 2020, vom reuși împreună să ne adjudecăm cât mai multe locuri în cadrul Consiliului local al Orașului Aleșd, și că prin reprezentații noștri în cadrul consiliului local vom putea susține cu onestitate interesele slovacilor din zona noastră precum și a tuturor celorlalți locuitori din Aleșd, Peștiș, Tinăud și Pădurea Neagră”, declară candidatul, Manyura Milan.

Manyura Milan, candidează și pentru funcția de consilier județean din partea U.D.S.C.R.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.