MAGIA CRĂCIUNULUI … A CUPRINS LICEUL TEORETIC ,,CONSTANTIN ȘERBAN” DIN ALEȘD

715
LICEUL TEORETIC ,,CONSTANTIN ȘERBAN” DIN ALEȘD

Vineri, 3 decembrie, elevii de la Liceul Teoretic ,,Constantin Șerban” au inaugurat colțul de Crăciun amenajat chiar de ei. 

Ajutat de doamnele profesoare Silaghi Antonia și Ionoi Flavia și de bibliotecara Koșa Mira, cu sprijinul doamnei director Antonescu Liliana, pe parcursul săptămânii trecute, Consiliul Elevilor a amenajat și aranjat un colț de Crăciun, în clădirea veche, la etajul 2. 

Spațiul frumos amenajat în spiritul sărbătorilor va rămâne disponibil pentru fotografii până la vacanța de iarnă. Fiecare fotografie făcută în colțul special amenajat în așteptarea Crăciunului poate însemna un dar de suflet pentru un copil care crede că Moșul nu are suficienți bani în acest an.

Această activitate face parte din campania lansată de Consiliul Elevilor „Fă parte din echipa lui Moș Crăciun!”.

De asemenea, sub genericul „Fă parte din echipa lui Moş Crăciun!”, o echipă de elevi, membri ai Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” din Aleşd, au lansat la începutul lunii decembrie o campanie prin care magia sărbătorilor a cuprins întreaga școală și nu numai. 

Elevii Bulzan Roxana, clasa a XII-a, Barabaş Denis clasa a XI-aşi Filip Denisa, clasa a VII-a, în schimbul unei mici donații, au realizat fotografii, tuturor celor care au dorit o amintire în colțul de Crăciun. Și nu au fost puțini! Astfel, din aceste donații, ”Echipa lui Moș Crăciun” a cumpărat câte o ciocolată și a realizat câte o felicitare pentru toți cei 1000 de elevi prezenți la școală.

În același timp, Consiliul Elevilor a primit donații importante sub formă de dulciuri, rechizite și jucării, din partea asociațiilor Forumul Bihorean și Simbio – Filiala Bihor dar și din partea unor elevi. Cu ajutorul acestor donații, au fost pregătite cadouri pentru 49 de elevi, care nu au avut posibilitatea să-l întâlnească pe Moș Crăciun.

Și pentru ca magia să fie completă, 80 de elevi ai școlii au susținut un recital de colinde, care i-a încântat pe toți cei aflați în câteva instituții din oraș: Primărie, Judecătorie, Spital, Biblioteca orăşenească, Stația de pompieri, dar și pe trecători. 

Sperăm că am adus împreună, magia Crăciunului și că am împărtășit măcar puțin, din bucuria de a dărui.

Au făcut parte din ”Echipa lui Moș Crăciun”: Maria Micula, Denisa Peșel, Ruxandra Marian, Sebastian Bona, Andrada Panea și toți cei care s-au implicat în aceste activități.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.