Magazinele din Aleșd verificate de polițiști pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu noul coronavirus

1328
Poliția in control

Miercuri, 14 octombrie, în cadrul acțiunilor zilnice desfășurate sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Judeţul Bihor, poliţiştii bihoreni au acționat în centre comerciale și în societățile care funcționează în regim de minimarket din municipiul Oradea, Beiuș, Aleșd, Salonta, Marghita și localitățile arondate acestora, pentru verificarea respectării prevederilor legale și a măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19 în județul Bihor.

Astfel, cei 58 de polițiști bihoreni angrenați în aceste acțiuni au legitimat 303 persoane și au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă și a măsurilor sanitare în 102 societăți comercialeDe asemenea, în cadrul acțiunilor punctuale au fost verificate 42 de mijloace de transport.

Astfel, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (purtarea de mască) au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 11.250 de lei.

Acțiunile de verificare vor continua la nivelul județului Bihor și în următoarea perioadă, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.