Lucrări avansate la adăpostul de câini din Aleșd (video)

713
adăpostul de câini din Aleșd

Câinii comunitari din Aleșd vor ajunge de anul viitor în adăpostul în care Primăria Aleșd și Consiliul Județean Bihor au investit 300.000 de lei. Primăria susţine că graficul lucrărilor este respectat în tocmai de firma care se ocupă de acest obiectiv.

Primăria a intrat în linie dreaptă cu lucrările pentru amenajarea noului adăpost. Amplasat lângă stația de sortare a gunoiului menajer din oraș, la o distanţă considerabilă de zonele locuite din această parte a oraşului, noua casă a câinilor fără stăpân a prins contur destul de bine, mai ales că ritumul amenajării adăpostului este unul neaşteptat de bun.

“Lucrările demarate la adăpostul pentru câini comunitari sunt într-o fază destul de avansată. Începând de anul viitor, vom avea un oraș în care vom vedea tot mai puțini câini fără stăpân pe străzi. Vom avea și campanii de adopție care vor fi susținute de către primărie”, a precizat Ioan Todoca, primarul orașului Aleșd.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.