19.2 C
Aleşd
miercuri, 19 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Locul 1 pentru aleșdeanul Milan Kubalac la Hard Enduro Bucovina 2016

A IV-a ediție a competiției Hard Enduro Bucovina a adus la start peste 200 concurenţi bătăioşi , pe frumoasele împrejurimi ale orașului Câmpulung Moldovenesc, în perioada 13-14 august, unde aleșdeanii Avram Florin și Milan Kubalac au concurat cu motoarele turate .

Tânărul aleșdean Milan Kubalac, a concurat la clasa hobby, unde s-a clasat pe locul 1 dintr-un număr de peste 90 de înscriși în competiție, iar Avram Florin a concurat la clasa Expert clasându-se pe locul 7.

Evenimentul, ajuns deja la a IV-a ediţie, a atras an de an sute de pasionaţi de motoare şi „nebuni” după adrenalină, care merg să participe la probele de enduro pentru care au fost pregătite mai multe trasee, pe niveluri de dificultate, sau ca spectatori ai manevrelor îndrăzneţe.

Sâmbătă, prima zi a competiţiei, a fost dedicată mai mult antrenamentelor, care se anunţa a fi spectaculoase, pe un traseu de aproximativ 15 km, pe Runc, în zona Cabana Istrate.

Duminică, de la 09.00, a început competiţia, pe trasee de minimum 45 de km, care ajung şi la 60 de km, pentru cei din categoriile „grele” – experţii şi profesioniştii.

Plecarea a fost din zona Pârâul Corlăţeni, de unde, pe culmile împădurite, prin zone abrupte, sa mergs înspre Sadova, până aproape de lacul Iezer.

Cea mai înaltă zonă de pe traseu a fost Vârful Pausa, de 1347 de metri, de unde priveliştea este impresionantă.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,724FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI