Lemne de foc confiscate de polițiști în Aleșd și Borod

921
Lemne de foc
Foto caracter ilustrativ
 

Miercuri, 11 noiembrie, la ora 17.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.

 

Cel în cauză a fost sancţionat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 507 lei, a fost confiscat şi predat în custodie la Ocolul Silvic Aleşd.

De asemenea, miercuri, 11 noiembrie, la ora 13.30, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din localitatea Boghiș, județul Sălaj, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,8 metri cubi de lemne de foc, speciile carpen și fag, în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire a transportului de material lemnos.

Materialul lemnos, în valoare de 385,91 de lei, a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Tot miercuri, 11 noiembrie, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din localitatea Hălmașd, județul Sălaj, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,3 metri cubi de lemne de foc, speciile carpen și fag, în valoare de 396,52 de lei, în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire a transportului de material lemnos.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.