Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Orășenesc din Aleșd este acreditat Renar

915
spital Aleșd 1-800x515

Dupa mai bine de un an de munca laboratorul de analize medicale din  cadrul Spitalului Orășenesc din Aleșd este acreditat Renar.

Laboratorul de analize medicale aflat în structura spitalului din Aleșd indeplineste cerintele ISO 15189 /2013 adica are competente de a efectua analize medicale (comparabile cu orice alt operator privat). Exista un nou mod de lucru si de abordare (se lucreaza in baza unor proceduri bine definite, protocoale etc), infrastructura noua (aparat nou biochimie, aparat nou hematologie, coagulare) care inevitabil conduce la cresterea calitatii analizelor medicale, spun reprezentanții spitalului.

“Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat, in special echipei din cadrul laboratorului care prin perseverenta, seriozitate si rabdare au condus la acest rezultat. Multumesc d-nului cons.judetean Julien Mateas care prin demersurile facute a sprijinit financiar acest proiect prin intermediul Consiliului Judetean Bihor”, transmite managerul spitalului, Ec.Florin Cret.

RENAR conferă încredere în competenţa tehnică, imparţialitatea şi integritatea organismelor şi laboratoarelor care efectuează evaluarea conformităţii. Mai multe analize gratuite oferite pacientilor in urma introducerii laboratorului in contract cu CAS Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.