-2.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăLocalAlesd"La Sorina" cel mai nou depozit de materiale de construcţii din Aleșd

„La Sorina” cel mai nou depozit de materiale de construcţii din Aleșd

„La Sorina” este cel mai nou depozit de materiale de construcții deschis recent în orașul Aleșd. Depozitul este situat pe strada 1 decembrie la ieșire din Aleșd spre Lugașu de Jos. 

- Publicitate -

Depozitul „La Sorina” acoperă o gamă largă de produse necesare construirii, renovării și întreținerii locuințelor, fiind locul unde clienții găsesc de la șurub, până la tot ce înseamnă materiale de construcții. Pe lângă oferta bogată de materiale, firma oferă transport gratuit și alte facilități clienților săi.

Principalele produse sunt: materiale hidroizolante, mortare, adeziv, tencuieli, termosisteme din polistiren expandat și extrudat, profile pentru fațadă, etc …

De asemenea când vine vorba de acoperișuriLa Sorina” există diversitate în ceea ce privește tipul de invelitoare și alegerea se face în functie de cerințele locuinței: acoperișuri cu țiglă metalică, țiglă ceramică, din beton, tablă sau șindrilă.

Depozitul este deschis de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:30, iar sâmbăta între 08:00 și 12:00. Informații despre produse se pot obține la sediu sau la numărul de telefon 0744 475 488.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI