LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ! Poliția aniversează azi 198 de ani de existență

483
Mașini poliție în Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Azi este ziua Poliției Române, prima data de la al doilea razboi mondial când Politia Romana nu isi aniverseaza existenta cu manifestari la care invitati sa fie cetatenii.

In schimb, pentru prima dată de la al doilea razboi mondial, Poliția Română e chemată să țină țara sub control, să o apere de data aceasta împotriva unui inamic invizibil, care însă riscă să nimicească tot mai mulți oameni. Sunt chemați în stradă să asigure distanțarea socială, singura posibilitate la ora actuală de stopare a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Cu familii acasă, la fel ca ceilalți colegi de Arme (polițiștii de frontieră, jandarmi, militari), polițiștii români sunt puși în linia întâi pentru a asigura aplicarea ordonantelor militare ce vizează reguli stricte pentru cetățeni, cu scopul apărării cetățenilor.

Și tot pentru prima dată, polițiștii nu au transmis și nu doresc să transmită nimic cu ocazia zilei lor. În schimb, prezența și acțiunile lor spun totul.

AlesdOnline le ureaza mulțumiri și un sincer LA MULTI ANI!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.