Judecătoria Aleșd dezinfectată după ce judecătoarea care s-a testat la începutul săptămânii pentru COVID-19 a ieșit pozitiv

1458
Judecătoria Aleşd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

S-au luat măsuri la Judecătoria din Aleșd, după ce judecătoarea care s-a testat la începutul săptămânii pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Miercuri, conducerea Judecătoriei a aflat chiar de la magistrat că rezultatul testului este pozitiv.


”Într-adevăr, a sunat doamna judecător cum că i-a ieșit testul pozitiv. Încă ea nu a primit în scris, în mână (rezultatul testului – n.n.), doar a fost sunată”, a precizat pentru AlesdOnline, Cornelia Suciu, grefier la Judecătoria Aleșd.


În jurul amiezii, personalul instanței a fost lăsat să plece, iar în clădirea judecătoriei au fost începute lucrări de dezinfecție. ”La ora 12:30 am fost lăsați acasă ca să se poată dezinfecta toată judecătoria, sala de instanță, birourile, tot”, a mai spus aceasta.


În timp ce judecătoarea testată pozitiv va rămâne acasă, activitatea instanței va continua.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.