Ioan Todoca: Avem un număr de telefon pentru sprijinirea vârstnicilor din Aleșd

995
Ioan Todoca / Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Primăria Aleșd anunță că vine în sprijinul persoanelor în vârstă, de peste 65 de ani, care nu au susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea asigurării de sprijin pentru aceștia, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor.

Oamenii de peste 65 de ani, din Aleșd, pot apela numărul de telefon 0259/342 539 pentru a solicita sprijin. Amintim, această categorie de persoane nu este obligată să stea la domiciliu 24 de ore din 24. Potrivit Ordonanței militare numărul 3, grupa de vârstă 65+ are posibilitatea de a părăsi domiciliul între 11:00 și 13:00.

Numărul de telefon 0259/342 539 este disponibil non-stop.

„Persoanele de peste 65 de ani, care nu doresc să părăsească locuințele, dar au nevoie de alimente de strictă necesitate, sunt rugate să apeleze numărul  0259/342 539. Colegii mei din primărie vor prelua aceste solicitări și le vor onora”, a precizat pentru AlesdOnline, primarul Todoca.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.