Investiție de 1 milion de euro la Spitalul din Aleșd

1560

Primarul Aleșdului Ioan Todoca anunță o investiție de un milion de euro din fonduri europene în scopul modernizării și eficientizării termice a secție Pneumologie-TBC Spital Aleșd.

Șeful Primăriei Aleșd e specialist în atragerea de fonduri europene, în special în ceea ce privește îmbunătățirea serviciilor medicale la spitalul orășenesc încă de când era manager al unității spitalicești. De această dată, primarul Todoca anunță o investiție de un milion de euro din fonduri europene în scopul modernizării și eficientizării termice a secție Pneumologie-TBC Spital Aleșd.

În ceea ce privește beneficiile colaterale ale faptului că prin montarea pompelor de căldură cu randament de 800% acestea se traduc în faptul că „ la 8 kw caldură se achita 1 kw energie electrică, se economisesc 30 de mașini de lemne pe an”.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.