Intalnire informala pentru parinti – Vorbim despre alternativa Step by Step la Aleșd

2593
Step by step la Colegiul Tehnic “Al. Roman” din Aleșd
Foto © AlesdOnline

Step by step sau pas cu pas, e forma de învăţământ alternativ care a prins foarte bine în Aleșd. Sistemul îi învaţă pe cei mici să îşi exprime liber propriile păreri, să coopereze şi să ţină seama și de opiniile celorlalţi. Alternativa a fost şi mai este chiar şi acum o noutate mai ales pentru părinţii care trebuie să aleagă ce sistem va face copilul.

 

Prin urmare joi, 27 februarie 2020, începând cu orele 16:30, va avea loc o întâlnire cu părinții ai căror copii urmează să se înscrie la școală. Intâlnirea va avea loc la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd în clădirea nouă a școlii, la etajul II, spațiul unde își desfășoară activitatea alternativa Step by Step. Părinții sunt invitați să viziteze clasele dotate cu mobilier și materiale specifice alternativei step by step. Deasemenea vor putea participa la o activitate interesantă și atractivă care ai va ajuta să cunoască și să înțeleagă mai bine beneficiile acestui sistem de învățământ.

La Step by Step, copiii învață în ritmul propriu, având suportul profesorilor de specialitate, cu vastă experiență în domeniul educațional și formați pentru aplicarea principiilor step by step. Beneficiind de tehnologie de ultimă generație, copiii se pot implica în proiecte, stabilind temele pe care vor să le studieze și să le aprofundeze.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.