Întâlnire cu primarii din GAL Aleșd – Valea Crișului

1072

Astăzi, a avut loc în sala de ședințe a primăriei orașului Aleșd o întâlnire de lucru cu reprezentanții Grupului de Acțiune Locală zona Aleșd – Valea Crișului Repede, și reprezentanți SALEROME GROUP care i-a asigurat pe primarii care doresc proiecte cu fonduri europene, de sprijinul lor.

La întâlnirire au participat reprezentanți ai autorităților locale din localităţile, Aușeu, Vadu Crișului, Țețchea, Șuncuiuș, Măgești și Aștileu.

„Reprezentanții primăriilor au vorbit despre proiectele finanțate cu ajutorul fondurilor atrase în urma asocierii lor. Edilii au înțeles că singura șansă pentru dezvoltarea comunităților pe care le gospodăresc sunt fondurile externe. Autoritățile locale au la dispoziție mai multe linii de finanțare pe care le pot accesa pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor. Ne-am angajat să îi susținem pe toți primarii care reușesc să conceapă proiecte în beneficiul comunității, iar specialiștii noștri le vor sta la dispoziție pentru consultare și ghidare”, au precizat reprezentanții SALEROME GROUP.

Gal-urile sunt parteneriate între administraţiile publice locale și reprezentanţi ai mediului de afaceri, sectorului agricol şi ai Societăţii Civile.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.