Inceputul de an vine cu achizitii noi pentru SC Salubri SA! (video)

924
autogunoiere Salubri Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Inceputa de anul trecut licitatia pentru achizitia a 2 autogunoiere noi EURO6 s-a finalizat prin incheierea unui contract cu un operator economic din Bucuresti.

Valoarea contractului s-a ridicat la suma de 860.000 de lei+TVA, suma achitata din bugetul propriu al societatii.

Cele 2 autogunoiere au fost livrate la inceputul acestui an si sunt autogunoiere producator DAF FA LF 260 4×2 cu suprastructura compactoare EFE 16mc si norma de poluare EURO 6.

“Achizitia autogunoierelor reprezinta un prim pas in dotarea si modernizarea societatii in domeniul salubritatii, intentia fiind aceea de colectare a deseurilor prin mijloace moderne la standarde europene, respectand astfel cetatenii din zona Alesd si zonele limitrofe in care societatea executa servicii de salubritate. Actualmente societatea are in parc un numar de 8 autogunoiere dintre care 2, cele achizitionate la inceputul acestui an, iar 6 facand parte din parcul auto mai vechi, ultima achizitie de autogunoiere noi facuta de societate fiind in urma cu peste 10 ani”, a precizat pentru AlesdOnline, directorul SC SALUBRI SA, ing. Teodorof Claudiu Radu.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.