Încep plățile online a impozitelor locale. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de 10% reducere?

1056
Taxe și impozite Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Aleșdenii își pot plăti online impozitele și taxele locale. Mai mult de atât, au șansa să beneficieze de o reducere de până la 10%.

Aleșdenii care vor să beneficieze de 10% reducere la taxele și impozitele locale trebuie platile online prin portalul CityOn și să își achite impozitul integral până la sfârșitul lunii martie a acestui an. Pentru plata Cash sau Card (POS) la sediul institutiei, bonificatia este de 7,5.

Începând cu săptămâna viitoare, se vor putea plati si Chirii/Concesiuni (teren magazii de lemne, teren garaje, parcari, etc.), urmand a se incheia actele aditionale.

Primăria Aleșd recomandă cetățenilor să utilizeze plata online, pentru a evita înghsuiala de la ghișeele instituției.

Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până la sfârșitul lunii martie.

Reamintim că din luna septembrie 2020, Primaria oraşului Aleşd oferă posibilitatea de a plăti online, impozite si taxe, amenzi sau alte plati diverse. ​

Portalul CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primăria Alesd și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele locale.​ 

​De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean si primărie. Multe din facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (achitarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întreg pachetul de servicii pus la dispoziție, vă rugăm să vă creați un cont de utilizator.

Cum se procedează?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de maxim 30 de zile cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs. 

Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați secțiunea destinată Primăriei Aleşd prin următorul link —>>> PLATESTE ACUM ONLINE IN SIGURANTA TAXE SI IMPOZITE/AMENZI.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.