Incendiu pornit de la o tigaie uitată pe foc, în bucătăria unui apartament din Aleșd

1496
pompierii militari din Aleșd 15.03.2018
Foto © AlesdOnline

Intervenție a pompierilor aleșdeni, luni după-amiaza, la etajul al treilea al blocului Q4 din Aleșd. Salvatorii au fost chemați să intervină după ce în bucătăria unui apartament a izbucnit un incendiu.

Salvatorii aleșdeni au ajuns la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă dar și echipaj de prim ajutor SMURD. Focul, spun salvatorii, a pornit de la o tigaie uitată pe foc.

Atât proprietarul apartamentului, cât și ceilalți vecini ai săi de etaj s-au autoevacuat, iar la sosirea pompierilor pericolul a fost îndepărtat imediat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar incendiul s-a soldat numai cu pagube materiale.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.