Încendiu la acoperișul unei case situată pe strada Viilor din Aleșd

1694
Incendiu acoperiș casa Aleșd
 

În seara zilei de vineri, 3 ianuarie, în jurul orei 17,00 s-a declanșat un incendiu la acoperisul unei case situata pe strada Viilor din orașul Aleșd.

La fața locului au intervenit două autospeciale, pompierii stabilind că de foc este cuprins acoperișul pe o suprafață de 50 de metri pătrați al unei locuinței. Localizarea incendiului a fost făcută în mai puțin de 10 minute, fiind salvat interiorul și o parte din acoperiș.

În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit, iar circumstanțele și cauza acestuia urmează să fie stabilite.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.