Incendiu izbucnit la o maşină în Aleșd. Focul a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit

1734
izbucnit la o maşină în Aleșd

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autovehicul, marca Suzuki Vitara, într-o parcare din zona Ștrandului Termal din Aleșd.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii reuşind să stingă flăcările în câteva minute.

Au ars mai multe elemente componente din compartimentul motor.

Pompierii urmează să stabilească acum cauza incendiului, cel mai probabil acesta fiind provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.