INCENDIU izbucnit la coșul de fum al unui bloc de locuințe din Aleșd

855
pompieri Aleșd incendiu horn-4
Foto AlesdOnline arhiva

În data de 24 martie, între orele 11.00 -15.00, pompierii militari bihoreni au desfășurat trei misiuni de stingere a incendiilor izbucnite la coșuri de fum și două misiuni de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Astfel, echipajele Detașamentului 1 Oradea auintervenit pe strada Republicii din municipiu, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție, aflate în echilibru instabil, din structura acoperișului unui centru comercial, respectiv pe strada Bumbacului, pentru degajarea unui copac doborât de vântul puternic pecarosabil.

Simultan cu misiunile de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au desfășurat două operațiuni de stingere a incendiilor izbucnite la coșul de fum al unei locuințe de pe strada Sucevei din Oradea și al unei case din localitatea Păușa.

O operațiune similară a fost desfășurată și de pompierii Stației Aleșd, care au stins un incendiu izbucnit la coșul de fum al unui bloc de locuințe situat pe strada Cartierul Șoimul din localitate.

În urma celor trei evenimente menționate, generate, cel mai probabil, de coșurile de fum necurățate de funingine, nu s-au înregistrat pagube, pompierii militari împiedicând propagarea incendiilor la acoperișurile clădirilor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.