INAUGURARE SALĂ DE SPORT ÎN ALEȘD (video)

958
inaugurare sala spot Aleșd
Foto © AlesdOnline
 

Deși competițiile sportive oficiale au devansat inaugurarea sălii de sport și au beneficiat de condiții excelente în noua sală amenajată și refăcută ca dimensiuni la care sa adăugat tribune, inaugurarea oficială a avut loc joi 16 mai în prezența sponsorilor.

Au onorat evenimentul: D-l Florin Păcurar director al fabricii Holcim Aleșd, d-na Alina Cristea director de dezvoltare în Centrala Holcim România, Iulia Anca asistent manager Holcim Aleșd. În cadrul festivităților oficiale d-l primar al orașului Aleșd, Ioan Todoca, a arătat importanța investiției totale de 730 mii lei dintre care 200 mii lei contribuția Holcim , prin care s-a transformat sala veche de sport, într-o sală modernă multifuncțională, cu dotări moderne și tribune pentru cca. 200 spectatori și afișaj electronic. Sala a fost omologată pentru competiții oficiale , având avizul I.S.U. și poate găzdui competiții de handbal, volei ,baschet. În cuvântul lor d-l florin Păcurar și d-na Alina Cristea au reiterat rolul important al sportului în educarea pentru viață a tinerilor „Minte sănătoasă în corp sănătos”. Această investiție a Holcim în sport se adaugă celor realizate în ultima vreme dintre care amintim: terenul de sport multifuncțional cu covor sintetic la Liceul Teoretic „Constantin Șerban” , cel de la școala Hotar, pista de atletism de la stadionul Aleșd, etc. Iată că sportul este al treilea domeniu în care se face simțită prezența financiară a Holcim România. Proiectele de investiții în orașul Aleșd vor continua, ne-a informat d-na Iulia Anca și se referă la dotări cu aparatură didactică la liceul Teoretic „Constantin Șerban, precum și în alte domenii ce vizează îmbunătățirea standardului de viață a cetățenilor.

În continuare , s-a desfășurat un meci amical de fotbal între o echipă Holcim și una a Primăriei Aleșd. Întâlnirea s-a încheiat nedecis 9 – 9, după executarea loviturilor de departajare. Întregul eveniment s-a desfășurat într-o atmosferă cordială ,care exprimă bunele relații dintre Primăria Aleșd. Holcim și comunitatea orașului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.