În urma incidentelor care au implicat acoperisuri desprinse de vânt Primăria Aleșd cere intrarea în legalitate a construcțiilor neautorizate

2523

Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei orașului Aleșd aduce la cunoștință asociatiilor de proprietari următoarele:

“In atentia asociatiilor de proprietari care au acoperisuri fara autorizatie, executate de persoane fara calificare, cu incalcarea normelor legale privind calitatea in constructii.

In baza incidentelor care au implicat acoperisuri desprinse de vant si aruncate in strada pe domeniul public si peste autoturismele parcate in zona blocurilor, 05 februarie 2020 la bl. Q3 si 29 decembrie 2020 la bl. B7), Administratia locala Alesd va solicita sa luati masurile necesare pentru: verificarea stabilitatii, integritatii fizice, calitatii elementelor de ancorare in structura de rezistenta a blocului si intrarea acestora in legalitate”.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.