Ilie Bolojan, vizită la Aleșd pentru demararea unui Parc Industrial

4286
Ilie Bolojan vizită la Aleșd 1
Foto ©️ AlesdOnline

Ilie Bolojan candidat la Consiliul județean Bihor, împreună cu primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca, s-au întâlnit weekendul trecut la Aleșd cu părintele paroh Călin Ioniță și cu consilierul județean Motoca Sorin.

Această întâlnire a avut scopul de a începe punerea unor baze de asociere între primăria Aleșd și Consiliul Județean pentru noul parc industrial, ce se dorește a se realiza.

“Am identificat faptul că terenul parohiei ortodoxe de 9.ha se pretează pentru un parc industrial, urmează a se crea un parteneriat între Primăria Alesd și parohie iar Consiliul Județean se va obliga să finanțeze introducerea utilităților. Domnul Motoca a verificat rețelele electrice din zonă și a constatat că rețeaua de înaltă tensiune din apropiere va putea alimenta acest parc industrial”, a declarat primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.