Harta cazurilor active de COVID-19 în Bihor. În Aleșd sunt 17 cazuri active

1933
vacin
 

Prefectura Bihor a publicat luni, harta infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active. 

Cele mai multe cazuri active COVID-19 din Bihor sunt în Oradea, 634 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. De 30 de ori mai puține cazuri active sunt înregistrate în Salonta, Marghita și Beiuș. În orașul Aleșd, sunt 17 cazuri active. 

În schimb, în 12 localități nu mai este activ niciun caz de infectare, iar majoritatea comunelor au sub 10 astfel de cazuri.

Vezi mai jos situaţia pe localităţi!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.