25.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Haitele de câini vagabonzi au băgat spaima în locuitorii orașului Aleșd

Numărul maidanezilor din Aleșd este în continuă creştere, chiar dacă AlesdOnline a relatat acest fenomen, se pare că nu se iau nici un fel de măsuri.

10 – 15 câini de toate mărimile, culorile şi sexele, atât număra haita pe care un cetăţean al aleșdului, locuitor în cartierul Șoimul, a fotografiat-o şi ne-a trimis-o. “Plătesc taxă o dată pentru blocul în care locuiesc şi o dată pentru firma pe care o administrez. Vi se pare normal ca aşa să arate oraşul nostru? Să nu poţi avea loc la trecerea de pietoni din cauza maidanezilor? Mai aveți curaj sa va lăsați copiii singuri la școală? Este o imagine normală în 2017?”, se întreabă cetăţeanul.

Aleșdenii au sesizat în repetate rânduri Primăria pentru a-i ridica pe maidanezi, însă nu s-a întâmplat nimic. Mai mult locuitorii spun că zilnic sunt alergaţi de câini, dar nimeni nu a luat nicio măsură pentru a îndepărta animalele. “Cine îi aduce, nu ştiu. Sunt foarte mulţi. Pe strada sunt câini tot timpul. Curând începe școala. Nu interesează pe nimeni”, spune o aleșdeancă.

“Vom incerca să mai facem o acțiune de prindere a câinilor maidanezi, din păcate prima a eșuat prin aruncarea in fata mașinii de ecarisaj a unor persoane care au blocat activitatea, acum o vom face împreună cu politia!” a declarat primarul orașului Ioan Todoca.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,928FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI