Gunoiul se ridică vineri, începând cu orele 17, pe strada TUDOR VLADIMIRESCU sectorul închis din Aleșd

228

SC SALUBRI SA anunță, populația orașului ALEȘD cu domiciliul pe strada TUDOR VLADIMIRESCU sectorul închis că, colectarea deseului menajer se va face începând cu orele 17. “Ziua programată pentru aceasta stradă ramane vineri, astfel începând cu orele 17 pubelele ar trebui sa fie scoase afară. Acest anunt este valabil pana la incheierea lucrarilor de asfaltare pe strada respectivă”, transmit reprezentanții companiei.

 

De asemena reprezentanții companie prestatoare de servicii de salubritate din Aleșd anunță clienții că pot plati de acum facturile online și prin virament bancar in conturile mentionate pe factura sau la casieria societatii.

SC SALUBRI SA, recomanda de asemenea beneficiarilor de servicii, solicitarea facturilor in format electronic la adresa de mail salfacturi@yahoo.com.

“Programul casieriei este urmatorul: luni, marti, joi si vineri de la 8-16, iar miercuri de la 8-17. Sambata si duminica inchis”, precizează reprezentanții SC Salubri SA în anunțul trimis redacției AlesdOnline.

La casierie pot fi efectuate plăți de către clienți persoane fizice sau juridice din toate localitățile aflate în raza de operare, în baza facturilor emise.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.