Gunoiul se ridică, sâmbătă începând cu orele 17, pe strada CRINULUI din Aleșd

191

SC SALUBRI SA anunta populatia orașului ALESD cu domiciliul pe strada CRINULUI, că din cauza lucrarilor de asfaltare, colectarea deseului menajer se va face SÂMBĂTĂ 05.09.2020 incepand cu orele 17, astfel pubelele incepand cu orele 17 ar trebui sa fie scoase. Acest anunt este valabil pentru ziua de 05.09.2020.

De asemena reprezentanții companie prestatoare de servicii de salubritate din Aleșd anunță clienții că pot plati de acum facturile online și prin virament bancar in conturile mentionate pe factura sau la casieria societatii.

SC SALUBRI SA, recomanda de asemenea beneficiarilor de servicii, solicitarea facturilor in format electronic la adresa de mail salfacturi@yahoo.com.

“Programul casieriei este urmatorul: luni, marti, joi si vineri de la 8-16, iar miercuri de la 8-17. Sambata si duminica inchis”, precizează reprezentanții SC Salubri SA în anunțul trimis redacției AlesdOnline.

La casierie pot fi efectuate plăți de către clienți persoane fizice sau juridice din toate localitățile aflate în raza de operare, în baza facturilor emise.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.