George Simion și caravana AUR vin duminică în Aleșd

1322
George Simion
George Simion
 

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor vine în Aleșd pentru a strânge semnături pentru demiterea președintelui Iohannis.

Simion și caravana AUR vor fi prezenți: în Aleșd, Beiuș, Salonta, Oradea și Marghita, unde vor strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

„Semnătura ta dărâmă sistemul lor! George Simion și caravana AUR vor fi printre români duminică, 16 ianuarie, în Bihor, așa cum doar AUR este, mereu printre oamenii de bună credință ce-și doresc ca România să fie o țară cu demnitate”, au anunțat reprezentanții AUR Bihor.

În Aleșd întâlnirea cu susținătorii campaniei va avea loc în Piața Unrii, de la ora 09:00.

Update: Liderul AUR, George Simion, nu a mai ajuns la Aleșd

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.