Furt într-un bar din Aleșd. Hoțul a ajuns pe mâna polițiștilor

3520
Arest
Foto caracter ilustrativ

Bănuit că ar fi sustras banii unui bărbat aflat într-un local public, cercetat și reținut de polițiștii din Aleșd.

Miercuri, 5 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au identificat și cercetat un bărbat de 43 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Aleșd îl bănuiesc pe acesta că, la 4 ianuarie a.c., în timp ce se afla în incinta unui local public din Aleșd, ar fi profitat de neatenția unui bărbat și i-ar fi sustras 700 de lei din buzunarul hainei.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 43 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar în cursul zilei de 6 februarie îl vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru a se dispune măsuri legale față de acesta.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.