FOTO-VIDEO Câine căzut într-o gura de canal, în Aleșd, salvat de pompieri

908
câine căzut într-o gura de canal Aleșd 3-800x450
Foto © AlesdOnline

Pompierii aleșdeni au reușit să salveze, astăzi, un câine. Câinele căzuse într-o gura de canal, fara capac adâncă de circa 2 metri, situată pe marginea drumului care face legătura între Aleșd și Aștileu.

Câinele a fost observat de trecători, care au anunțat pompierii. Aceștia folosind accesoriile din dotare au reușit să scoată câinele la suprafață, cam slăbit, dar viu și nevătămat.

Locuitorii din zonă sunt revoltați, deoarece gura de canal a rămas de izbeliște fara a fi semnaliză corespunzător, susțin că de mai multe luni lipsește capacul și reprezintă un pericol real pentru trecători și șoferi.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.