FOTO/VIDEO: Accident în Tinăud. Au fost implicate o motocicletă și un autoturism

3129
Accident în Tinăud 3
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier produs luni după-amiază, pe raza localității Tinăud.

 

“Luni, 14 septembrie, la ora 17.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Cluj, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului înspre stânga și a acroșat cu partea din stânga față, o motocicletă condusă de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, care circula în același sens și se afla angajat într-o depășire regulamentară”, precizează comisar șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

La fața locului au intervenit și pompierii cu o autospecială de intervenție plus un echipaj SAJ cu o ambulanță.

În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Pentru aducerea la spital a bărbatului a fost adus un elicopter SMURD care a aterizat pe terenul de fotbal al arenei sportive din Aleșd.

Poliţiştii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Publicată de Blonda Bruneta Mari pe Luni, 14 septembrie 2020
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.