Foc la gunoi de grajd, în Aleșd

1384
Foc la gunoi de grajd, în Aleșd
Foto ©️AlesdOnline

Pompierii au fost solicitaţi în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui incendiu la gunoi de grajd în localitatea Aleșd.

Două autospeciale de stins incendii s-au deplasat la fata locului. Până la stingerea incendiului, a ars gunoi de grajd pe aproximativ 50 mp.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi utilizarea focu­lui fără respectarea regulilor de apă­rare împotriva incendiilor.

Din fericire nu s-au inregistrat victime.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.