FESTIVALUL DE PRICESNE „La umbra Crucii Tale” duminică la Aleșd

730
Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Aleșd
Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Aleșd

Așa cum ne-a obișnuit, în ultimul  timp, Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Aleșd, a devenit o adevărată Casă de Cultură spirituală și de credință creștin ortodoxă.

 

Duminică 10 aprilie, începând cu ora 14.00 va avea loc o nouă ediție a Festivalului de Pricesne „La umbra Crucii Tale”, gazda festivalului fiind Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”.

Vor participa numeroase grupuri de tineri și soliști de pe Valea Crișului și Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.