Femeie salvată de pompierii aleșdeni. Apartamentul era plin de fum (foto-video)

2239
pompierii aleșdeni
Foto ©️ AlesdOnline
 

O femeie, a fost salvată de pompierii aleșdeni, marți seară, dintr-un apartament plin de fum.

Vecinii femeii, care locuiește la etajul unu al blocului DN2 de pe strada Ciocârliei, din orașul Aleșd, au sunat la 112, fiind îngrijorați de fumul dens care ieșea pe sub ușa apartamentului.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu două echipe de pompieri și o ambulanță SMURD. Salvatorii au reușit să intre în apartamentul plin cu fum dens, care provenea de la soba pe lemne folosită la încălzire. Aceștia au evacuat femeia din casă, fără ca aceasta să inhaleze prea mult fum toxic.

Echipajele de pompieri au verificat și celelalte apartamente ale imobilului, evacuând preventiv locatarii care nu se autoevacuaseră până în acel moment.

Paramedicii i-au acordat primul ajutor femeii la fața locului. Ulterior victima a refuzat transportul la spital.

Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite de specialiști.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.