FEDERAȚIA PATRONILOR BIHOR CONTINUĂ ÎNTÂLNIRILE CU REPREZENTANȚII MEDIULUI DE AFACERI ALEȘDEAN (foto-video)

877
ÎNTÂLNIRILE CU REPREZENTANȚII MEDIULUI DE AFACERI ALEȘDEAN
Foto ©️ AlesdOnline

Vineri, 18 iunie 2021, a avut loc întâlnirea conducerii Federației Patronilor Bihor cu reprezentanții mediului de afaceri din Aleșd. Evenimentul face parte dintr-o suită de întâlniri care vor avea loc și în alte orașe din județ, unde Federația Patronilor Bihor își va deschide birouri de reprezentare.

Din partea autorităților locale, la eveniment au fost prezenți atât dl. Ioan TODOCA, Primarul orașului Aleșd, cât și dl. Ionuț LAZĂR, Primarul comunei Aștileu. 

“Din primele săptămâni de mandat mi-am dat seama că firmele nu se cunoșteau între ele. De aceea dorim să ne întâlnim, pentru a vedea fiecare companie ce oferă. Noi nu organizăm întâlniri doar de dragul discuțiilor. Noi facem ca lucrurile să meargă înainte, în parteneriat cu autoritățile, bineînțeles”, și-a început discursul președintele FPB, dr. Vlad DEAC. 

După o trecere în revistă a serviciilor pe care Federația Patronilor Bihor le oferă membrilor săi, a luat cuvântul Primarul orașului Aleșd, dl. Ioan TODOCA care a apreciat întâlnirea ca fiind de bun augur: “În orașul Aleșd suntem pe cale să definitivăm construcția unui parc industrial și sperăm să atragem acolo cât mai mulți investitori, pentru ca oamenii din Aleșd să nu trebuiască să facă naveta în Oradea.” Cea mai mare provocare este lipsa forței de muncă și “din cauza aceasta va fi greu de popular chiar și acel parc industrial”, a continuat edilul din Aleșd.

“Am îmbrățișat această invitație de a participa la întâlnire. Ca economist am relații foarte bune cu firmele din comuna Aștileu. Noi am demarat un mic parc industrial și vom continua să îl dezvoltăm, pentru ca firmele să vină și să construiască hale de producție. Vreau să aduc investitori în comună, deoarece pentru noi este foarte important ca locuitorii comunei să aibă locuri de muncă. Eu încerc să atrag orice posibil investitor și de aceea vă spun că Primăria din Aștileu este deschisă companiilor membre înFederația Patronilor Bihor”, a subliniat în discursul său, dl. Ionuț LAZĂR, Primarul comunei Aștileu.

Alături de președintele FPB, dr. Vlad DEAC, a dlui. Daniel COTUNA – vicepreședinte FPB și a dlui. Mircea ȘCHIOP – trezorier FPB, s-au aflat la eveniment câțiva dintre membrii Federației, care și-au prezentat serviciile și au oferit anumite promoții celor prezenți.

“Colegul nostru, dl. Daniel COTUNA, vicepreședinte al Federației Patronilor Bihor, va reprezenta FPB în Aleșd, astfel încât să avem contact constant cu mediul de afaceri aleșdan, să cunoaștem problemele cu care se confruntă și să venim în întâmpinarea lor, ori de câte ori va fi nevoie” a precizat dr. Vlad DEAC, președintele FPB.

Reprezentanții mediului de afaceri din Aleșd au prezentat problemele cu care se confruntă și au salutat inițiativa Federației Patronilor Bihor de a se implica în orașul Aleșd, fiind interesați de o colaborare cu FPB.

Încântat de întâlnire, evenimentul s-a încheiat cu propunerea Primarului comunei Aștileu de a stabili o întâlnire peste 6 luni cu toți primarii din zonă, deoarece “comunitatea ne alege să-i reprezentăm și vrem să facem cât mai mult posibil, să punem umărul la dezvoltarea zonei”.